Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatı'ndan Baybatur'a Ziyaret

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, kongre sonrası AK Parti...

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, kongre sonrası AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Baybatur, tebrik ziyaretleri kapsamında Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette konuşan Tuğrul, “Gençliğiniz ve gençlik kollarından gelen tecrübenizle bize enerji veriyorsunuz. Birlikte el ele vererek sizlerden aldığımız dinamik enerji ile Salihli Belediye Başkanlığını kazanarak en güzel hizmetleri ve Ak belediyecilik hizmetlerini güzel ilçemiz Salihli’ye kazandıracağız. Salihli teşkilatı olarak görevinizde başarılar diliyoruz.” diye konuştu. Baybatur, Salihli İlçe Teşkilatı’nın güçlü, birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayarak, belediye başkanlığı seçimi kazanacak güçte olduğunu belirtti. Baybatur, Salihli’nin geçmişten gelen talihsizliğini kırarak en güzel ve en iyi hizmetleri AK Parti ile alacağını söyledi. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, ”Salihli geçmişte hak ettiği belediye hizmetlerini ne yazık ki alamadı. Ancak bundan sonra AK Parti ile bundan sonra en kaliteli hizmetleri alarak dünya standartlarında bir kent olacaktır. Bunun için bizler ve sizler el ele vererek bu ilçemizi kalkındıracağız. Öncelikle bu güzel ilçemizi tarım ve tarımsal sanayi ile tanıştıracağız. Kaliteli ürünlerin yetiştiği bu güzel ilçemiz ne yazık ki geçmişten gelen talihsizlikle çoğu ilçemizin gerisinde kaldı. Ancak AK Parti ilçe teşkilatının gücü bu ilçemizde belediyeyi kazanacak güçtedir. Ve AK Parti bayrağını Salihli’nin burçlarında dalgalandıracaktır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: