AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş'tan, Vali Aksoy'a Ziyaret

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Aksoy, ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Köktaş'a ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileyen Aksoy, "Samsun'u iyi bilmeniz ve daha önce de bu görevde bulunmanızdan dolayı Samsun'a daha fazla katkı sağlayacağınıza inanıyorum" dedi.

Köktaş ise Samsun'un sorunlarını bildiklerini söyledi.

Siyasetçinin nerede ve nasıl hareket etmesi gerektiğini bildiklerini aktaran Köktaş, "Görevimizi hakkıyla yerine getireceğimize inanıyoruz. 6 yıl aradan sonra göreve yeniden geldik. Gayemiz Samsun'a ve Samsunlulara daha güzel hizmetler sunmaktır. Samsunumuzu sizlerin de desteği ile kalkındırmak için üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: