AK Parti Samsun İl Başknalığı'nın Düzenlediği 'Siyaset Akademisi' Sona Erdi

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, Samsun İl Başkanlığı’nca düzenlenen 8 haftalık Siyaset...

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, Samsun İl Başkanlığı’nca düzenlenen 8 haftalık Siyaset Akademisi programı sona erdi.

Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın son gününde PDA Eğitim Danışmanlık Genel Koordinatörü Abdulkadir Özbek ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, birer sunum yaptı.
İlk olarak bilgiyi hafızada tutma teknikleri, isimleri hafızaya almanın önemi, beynin bölümleri ve işlevleri gibi konular hakkında katılımcıları bilgilendiren Abdülkadir Özbek, yaptığı gösteriyle de hafıza şov yaptı.

Reklam
Reklam

Katılımcılardan tek tek alınıp arkasında bulunan panoya yazılan 20 değişik atasözünü sırasıyla tek tek okuyan Özbek, "Bu hafızaya herkes sahip olabilir, önemli olan beynimizin gelişiminde yararlı olabilecek besinleri tüketmek, kitap okumak, sıra dışı hayaller kurmak, bir sanat dalıyla uğraşmak hafızamızı güçlendirecektir. Güçlü hafızaya sahip olan insanların konuşma, iletişim, öğrenme, motivasyon, konsantrasyon gibi konularda özel yetenekler kazandığını unutmamak gerekir." dedi.

VATANDAŞ BAŞKAN

Eğitimin ikinci bölümünde ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, katılımcılarla deneyimlerini ve icraatlarını paylaştı. “Belediye başkanı, yönettiği kentin tek sorumlusudur.” diyen Demircan, “İyi bir yöneticide bulunması gereken 2 özellik vardır: 1. Mesuliyet; 2. Samimiyettir. Bu iki özellik eğer yoksa hiçbir şey olmaz. Yerel yönetimde önce küçük konuları, meseleleri halledemezseniz yönettiğiniz kenti hiç bir zaman başarıya, refaha ulaştıramazsınız. Bu anlamda belediyemizde uygulamaya koyduğumuz 'Vatandaş Başkan' projesiyle tüm hizmetleri tek çatı altında topladık. Artık cep telefonlarından bile bu uygulamaya girip ilçede eksik görülen konuları, istek ve talepleri halkımız anında bizlere ulaştırıyor. Teknolojinin getirdiği imkanların hepsinden yararlanıyor, vatandaşın isteklerini en kısa sürede çözüyor, sıkıntılarına çare oluyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: