AK Parti Samsun İl Kongresi 24 Haziran’a ertelendi

AK Parti Samsun İl Kongresi’nin tarihi değişti. Daha önce 5 Mayıs’ta yapılması planlanan kongre tarihi...

AK Parti Samsun İl Kongresi’nin tarihi değişti. Daha önce 5 Mayıs’ta yapılması planlanan kongre tarihi AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı nedeniyle yeniden düzenlendi ve kongrenin 24 Haziran 2012 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, kongrenin iptal edilmesi gibi bir hususun söz konusu olmadığını, sadece Başbakan’ın yoğun programı nedeniyle kongre tarihinin 24 Haziran 2012 olarak yeniden belirlendiğini kaydetti. Çetinkaya, “Basında yer aldığı şekliyle AK Parti Samsun İl Kongresi’nin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Konu tamamen Genel Merkez ile ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı ile ilgilidir. Genel Merkezimiz Başbakanımızın yoğun programı ve bizim de başbakanımızın il kongremize mutlaka katılması yönündeki talebimizi dikkate alarak 5 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi planlanan kongre 24 Haziran 2012 tarihinde yapılmak üzere yeniden düzenlenmiştir. 24 Haziran’da yapılacak il kongremizin şimdiden AK Parti ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: