AK Parti Samsun Miletvekili Mustafa Demir'in Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yerel seçimlerin ardından ilçe ziyaretleri kapsamında AK Parti Çarşamba ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, yerel seçimlerin ardından ilçe ziyaretleri kapsamında AK Parti Çarşamba ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanlığında partilierle sohbet eden Demir, Çarşamba ilçesinde sağlanan başarının tesadüf olmadığını söyledi. Çarşamba'da iki dönemdir Ak Partili bir belediyenin başarılı hizmetler yaptığını belirten Demir, " Çarşamba ilçesi 3'üncü dönemde de bizim. Bildiğiniz gibi Samsun yerel seçimlerde AK Parti adına en başarılı illerden biri. Daha önce hiç AK Partili olmamış olan belediyelerimiz AK Partili oldu. Büyükşehirde de iyi bir oy oranı ile başarılı bir seçim geçirdik. Yeni ilçelerimizle birlikte bir güç birliği sağlamış olduk. Bildiğiniz gibi 3 ay sonra yeni bir seçim kampanyası dönemi başlıyor. Arkasından hemen Haziran ayında yeni bir seçim var. 13 ay içinde 2 seçim geçireceğiz. Bu yerel seçimin bizlere sunduğu imkânlarla bu seçimleri de başarılı sonuçlarla geçireceğiz. Bu başarı hepimizin başarısı olacak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: