AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Esnaf ve sanatkarlar için gelecek, bugünden çok daha iyi olacak" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Esnaf ve sanatkarlar için gelecek, bugünden çok daha iyi olacak" dedi.

Demir, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Hükümeti'nin esnaf ve sanatkara gereken desteği verdiğini belirten Demir, bu destekler sayesinde ekonomideki çarkların hiç durmadığını, dönmeye de devam ettiğini söyledi.

Demir, 1993-2002 yılları arasında ortalama yüzde 3 büyüyen Türkiye ekonomisinin, 2003-2010 yılları arasında ortalama yüzde 6,1 büyüdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Esnaf ve sanatkarlar için gelecek, bugünden çok daha iyi olacak. Desteğimizle ekonomide çarklar hiç durmadı, dönmeye de devam edecek. Ekonominin bel kemiği esnaftır. Bu bilinçle desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 2011 yılının ilk çeyreğine gelindiğinde Türkiye, ekonomide yüzde 11,5'lik büyümeyle dünyanın en hızlı büyüyen birinci ülkesi, ikinci çeyrekte yüzde 8,8'lik büyüme ile ikinci ülkesi oldu. Ekonomimiz istikrar kazandı. Milletimizin desteğiyle daha da iyi olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: