AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Sivil toplum kuruluşu demek, sorumluluk demektir. Sorumluluk sahibi sivil toplum kuruluşlarının her zaman

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Sivil toplum kuruluşu demek, sorumluluk demektir. Sorumluluk sahibi sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanındayız" dedi.

Demir, Merve Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nı ziyaret etti.

Burada konuşan Demir, sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu söyledi.

Sivil toplum kuruluşunun 'sorumluluk sahibi olmak' anlamına geldiğini belirten Demir, "Bir tabela asarak içinde çay, kahve içip oturmakla sivil toplum kuruluşu olunmaz. Projeler üreterek, topluma, hitap ettiği kesime bir şeyler katabilmek gerekir. Sivil toplum kuruluşu demek, sorumluluk demektir. Sorumluluk sahibi tüm sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Merve Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Müdürü Nazmi Kılıç ise, mali imkanı olmayan kabiliyetli ve yetenekli ilk, orta, yüksek okul ve üniversite öğrencilerine burslar verdiklerini ifade etti.

Muhabir: İlyas Gün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: