AK Parti Samsun Milletvekili Demir:

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Hayati Çal ile görüşen Demir, burada yaptığı konuşmada, insani yardımda sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkati çekti. Yurt içi ve yurt dışında yapılan yardımların adeta ihtiyaç sahiplerine hayat güneşi gibi doğduğunu belirten Demir, "Hayırseverlerimiz bu tür kuruluşlara bağış yaparken, işinden, ailesinden ayırdığı paraları veriyor. Derneklerimiz de bunların, yerine ulaşması için özen gösteriyorlar. İhtiyaç sahipleri de aldıkları yardımla hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Hayırsever ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü görevi görüyorsunuz. Bu konuda sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah yapılan bağışların artmasıyla, daha çok insana yardım elini uzatacaksınız. Samsun'da siz gibi pek çok dernek bu işlerin bir ucundan tutuyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: