AK Parti Samsun Milletvekili Demir:-"Devlet Ve Millet Olarak Bu Ülke Toprağını 3-5 Çapulcuyabırakmama Kararlılığımız Sonuna Kadar Sürecek"

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam İlçesi'nde şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Alaçam İlçesi'nde şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Demir, burada yaptığı konuşmada, "Devlet ve millet olarak bu ülke toprağını 3-5 çapulcuya bırakmama kararlılığımız sonuna kadar sürecek" dedi

Alaçam Esnaf Kredi Kooperatifi'nde Başkan Mehmet Aydoğdu ve esnaflarla görüşen Demir, esnafların sorunlarını da dinledi. Daha sonra Alaçam Muhtarlar Derneği'ne geçen Demir, muhtarların yol, içme suyu ve menfezlerle ilgili sorunlarını dinledi. Sorunları dinleyerek not alan Demir, Dernek Başkanı Nail Er ve muhtarlardan sorunlarını detaylı bir şekilde yazarak İlçe Başkanı Ali Şengül'e bırakmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Demir, programı kapsamında Alaçam İmam Hatip Lisesi'ni de ziyaret ederek Okul Müdürü Aydın Tuncer'le görüştü. İmam Hatip Ortaokulu'na tahsis edilen Karşıyaka Mahallesi İlköğretim Okulu alanında da incelemelerde bulunan Demir, okul içini ve bahçesini gezdi. Okulun tadilat yapılarak mı yoksa yıkılıp tekrar mı yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapılıp karar verileceği bildirildi.

Milletvekili Demir daha sonra Alaçam Öğretmenevi Geyik Koşan Tesisleri'ne geçti. Burada şehit ailelerine iftar veren Demir, onlarla tek tek sohbet etti. Terör örgütünün insanlara ve ülkeye zarar vermek adına her türlü yolu denediğine dikkati çeken Demir, "Bizim mücadelemiz sürecek. 3 - 5 çapulcuya devlet, vatan toprağının bir santimetre karesini bile teslim etmeme kararındadır. Devlet olarak, millet olarak bu kararlılığımızda sonuna kadar sürecek. Hiç kimse Türkiye zora düşecek diye beklemesin. Bedeli ne ise ödeyeceğiz milletçe, ama vatanın bağımsızlığı ve birliği üzerine hiç kimseyle ne tartışırız, ne konuşuruz nede müzakere ederiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Çavuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz