AK Parti Samsun Milletvekili Demir: "İşsizvatandaşlarımızın Istihdama Kazandırılmasıiçin Tüm Imkanlar Seferber Edilmekte"

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "İşsiz vatandaşlarımızın istihdama kazandırılması için tüm imkanlar seferber edilmekte" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "İşsiz vatandaşlarımızın istihdama kazandırılması için tüm imkanlar seferber edilmekte" dedi.

Demir, çalışma sistemini yenileyen Samsun İl Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Yeni istihdam alanlarının oluşturulması için devlet ve özel sektör işbirliğiyle büyük atılımların gerçekleştirildiğini ifade eden Demir, çalışma ve iş kurumu faaliyetleri kapsamının daha da genişletildiğini, özellikle vatandaşların meslek sahibi edilerek istihdama kazandırılması noktasında önemli atılımların gerçekleştirildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Artık kuruma gelen her bir vatandaşın meslek danışmanları sayesinde daha verimli bir şekilde durumlarının değerlendirildiğini vurgulayan Demir, şunları söyledi:

"İşsiz vatandaşlarımızın istihdama kazandırılması için tüm imkanlar seferber edilmekte. Özellikle piyasanın ihtiyacı olan yetişmiş insan gücünü oluşturma ve artırma konusunda iş gücü yetiştirme, meslek edindirme kursları büyük önem taşımakta. Özel sektörle birlikte istihdamın artırılması için ortak çalışmalar yürütülmekte, sonuçlar ise herkesi memnun etmekte. Önümüzdeki süreçte de çalışmalar daha da artırılarak devam edecek. Meslek edindirme kursları, kalifiye personel ihtiyacını karşılayarak istihdamın artmasına katkılar sağladı."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: