AK Parti Samsun Milletvekili Demir, partisinin Bafra teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya ile birlikte AK Parti Bafra ilçe teşkilatını

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İl Başkanı Osman Çetinkaya ile birlikte AK Parti Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Demir'i Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Bafra ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

Demir, burada yaptığı konuşmada, terörü bitirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, "Gittiği yere kadar gidecek. Seyirci kalamayız. Tehditlere toleranslı davranamayız. Dağdaysa dağda bulacağız, mağarada ise mağarada bulacağız, sınırın ötesindeyse orada gidip mücadele edeceğiz. Terörle sonuna kadar mücadele etme konusunda sonuna kadar kararlıyız" dedi.

Reklam
Reklam

Demir, Türkiye'nin, milli iradeye karşı darbe teşebbüsü alışkanlığı içinde olanlardan zaman içerisinde hukuk kurallarına bağlı olarak hesap sorduğunu söyledi.

Samsun'a yeni bir devlet üniversitesi açılacağını anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Özel İdareler yoluyla köylere getirdiğimiz altyapı hizmetlerimizi yeni dönemden sonra büyükşehir veya ona bağlı ilçe belediyesi olarak tamamlayacağız. Kişi başına 10 bin doların üstüne çıkmış bir ülkeyiz. Hedefimiz, uçağını kendi yapan, otomobilini yüzde yüz kendi üreten, enerji kaynaklarının tamamından istifade eden, ihracatını 500 milyar dolara çıkaran bir Türkiye."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz