AK Parti Samsun Milletvekili Demir: "Samsun Artık Vizyon Sahibi Bir Konumunda"

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un vizyon sahibi kent durumunda olduğunu belirtti.

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un vizyon sahibi kent durumunda olduğunu belirtti.

Demir, Canik ilçesindeki Gülsan Sanayi Sitesi'ndeki esnaflarla bir araya gelerek sorunlarını ve sürdürdükleri çalışmaları anlattı

AK Parti'nin faaliyetlerinin her zaman halka dönük olarak yaptığını anlatan Demir, "Türkiye her alanda gelişiyor ilerliyor. Bu gelişme ve ilerlemeden Samsun'da üzerine düşen payı alıyor. Samsun'un artık bir vizyonu var. Bölgenin parlayan yıldızı olarak ulusal ve uluslararası alanda önde gelen kent olarak ilerliyor. Şehrimizin vizyonu AK Parti ile netleşti. Geçmişte şikayet ettiğimiz bir çok konu, bugün ortada bile yok. Vizyonumuz daha çok hizmet ile Samsun'u Türkiye'nin en önde gelen illeri arasında yerini almasını sağlamaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Demir, Samsun'da ekonomi, sağlık, eğitim, kültür, turizm gibi çalışmalarla şehrin yüzünün güldüğünü ve belirlenen proje ve hedefler doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: