AK Parti Samsun Milletvekili Demir'den Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Demir, mesajında öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğuna işaret etti.

Bir sevgi ve fedakarlık mesleği olan öğretmenliğin sınırlarının sadece sınıf duvarlarıyla çizilemeyeceğini ifade eden Demir, şöyle devam etti:

"Geleceğimizin mimarı olan öğretmenlerimizin sorumluluğu oldukça büyük olduğu gibi ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefini yakalamasında öğretmenlerimizin katkısı da çok önemlidir. Çocuklarımızın ahlaki ve kültürel yönden gelişmiş, okuyan, düşünen, özgür bireyler olarak yetişmesinde de öğretmenlerimizin büyük rolü vardır. Bu yüzden ülkemizin yarınları adına, gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız asıl güç öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz, onlara emanet edilen öğrencilerinin gelecekte Türkiye'nin idarecisi, işçisi, vatandaşı olacağını unutmamalılar."

Reklam
Reklam

Büyük bir özveri ile çalışan ve eğitim camiasının en önemli temel taşlarından biri olan öğretmenlerin yükünün çok ağır olduğunun farkında olduklarını belirten Demir, şunları kaydetti:

"Bu düşüncelerle iktidarımız döneminde eğitim alanında birçok yenilikler yapılmış öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yönelik önemli kolaylıklar sağlanmıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana milli eğitime bütçeden en fazla kaynağı aktarmaya çalışıyoruz. Bu, hem bizim hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük önem taşımaktadır. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. Bugün 70 milyonu geçen bir nüfusa sahip olan ülkemiz, öğretmelerimizin liderlinde teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak yüksek eğitim kalitesine giderek yaklaşmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi için yurdumuzun dört bir yanında büyük gayret ve çaba sarf eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: