AK Parti Samsun Milletvekili Demir'den, Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ersan Sancı'nın Ladik ilçesindeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Demir, beraberindeki Ladik Kaymakamı Kadir Perçi, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan ve çok sayıda partiliyle şehit ailesine başsağlığı diledi.

Şehidin babası Metin Sancı ile sohbet eden Demir, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Şehit Sancı'nın vatanı uğruna canını vererek şahadet mertebesine ulaştığını aktaran Demir, "Allah geride kalanlara sabırlar versin. Hükümet olarak terör olaylarının üzerine gitmeye devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaret dua okunarak sona erdi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz