AK Parti Samsun Milletvekili Demir:"Gelişimini Hızla Sürdüren Bir Türkiye Var,Samsun Da Gelişen Şehirler Arasında Önemli Yerde"

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, "Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde" dedi.

Demir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi'nin davetlisi olarak dernek tarafından düzenlenen programa katıldı.

Atakum ilçesinde özel bir işletmede MÜSİAD Şube Başkanı Erkan Malkoç ve üyelerin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Demir, burada yaptığı konuşmada, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için herkesin katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Samsun'un Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu belirten Demir, şunları kaydetti:

"Bu kalkınma sürecinde önemli çalışmalar yapılmakta. Sürece sivil toplum kuruluşlarının, özellikle iş adamlarımızın katkı sağlaması önemli artılar sağlayacaktır. Gelişimini hızla sürdüren bir Türkiye var, Samsun da gelişen şehirler arasında önemli yerde. Bu tür önemli derneklerimiz, Samsun için yapılanları çok iyi takip etmeli, yeri geldiği zaman katkı sağlamak için araştırmasını, analizlerini ortaya koymalıdır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: