AK Parti Samsun Milletvekili Demir'in Ilçe Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Alaçam'da Karlı, Yenice, Zeytin, Tefekli, Karahüseyinli ve Soğukçam köylerini ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Alaçam'da Karlı, Yenice, Zeytin, Tefekli, Karahüseyinli ve Soğukçam köylerini ziyaret etti. Köylünün sorunlarını yerinde dinleyen, görüş ve önerilerini alan Demir, muhtar ve vatandaşlarla toplantı yaptı. Köy mahallelerinde gezerek incelemelerde bulunan Demir, vatandaşlarla sohbet etti. Alaçam ilçesinin merkezi yönetim yatırımlarından en iyi şekilde yararlanan ilçelerden biri olduuğunu açıklayan Demir, yerel seçimlerde halkın teveccühü ile Alaçam'ın AK Partili bir belediyeye kavuşacağına inandıklarını ifade etti. Demir, "Halkımızın kararlarına her zaman saygılıyız. Biz hatalarımızı, eksiklerimizi gören ve telafisi için ne gerekiyorsa yapan bir partiyiz. Tüm teşkilatımız sahada halkımızla iç içeyiz, el eleyiz. Alaçamlı vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak için çaba harcıyoruz. Halkımızın da gerekli desteği bu zamana kadar olduğu gibi vereceğine inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: