AK Parti Samsun Milletvekili Demir'in Köy Ziyaretleri

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Yakakent ilçesinde köyleri ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Yakakent ilçesinde köyleri ziyaret etti.

Demir, Yakakent ilçesine bağlı Kuzören, Çamalan, Asmapınar ve Gündüzlü köylerini ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi.

Demir, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının kuruluş misyonunun hizmet odaklı olduğunu, kadroların hizmet dışında hedefinin bulunmadığını belirtti.

AK Parti iktidarının önemli başarılara imza attığını vurgulayan Demir, "Hükümetimizin hizmet seferberliği kıskanılıyor. Bu zamana kadar iktidarda olanların yapamadıklarını AK Parti iktidarı on yıl içerisinde hizmet aşkıyla yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Türkiye artık daha güçlü, refah düzeyi yüksek, dünyanın sayılı ülkeleri arasında yerini aldı. Halkımızın ise bu hizmet seferberliği karşısında desteği giderek artıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Demir ayrıca Yakakent Kaymakamı Ali Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

Muhabir: Anıl Kuru

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: