AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç, Çarşamba'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Çarşamba'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretini Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'na (TSO) gerçekleştiren Kılıç, "AK Parti hükümeti olarak Çarşamba'da, Samsun'da ve Türkiye genelinde yaptığımız çalışmalarla Türkiye'yi daha modern bir ülke yaptık. Gerçekleştirdiğimiz projelerle ülkemizi daha ilerilere taşımak için çabalıyoruz" dedi.

Konuşmasının ardından Çarşamba TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli tarafından Kılıç'a plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Kılıç, buradaki programın ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve beraberindekilerle, Karacalı köyünde yapılmakta olan halı saha inşaatını inceledi ve burada penaltı atışı yaptı.

Ustacalı köyünde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Mevsimlik Tarım İşçileri Konaklama Merkezini gezen Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçilerin sorunlarını dinleyen Kılıç, daha sonra beraberindekilerle Durakbaşı-Paşayazı Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: