AK Parti Samsun Milletvekili Kılıç, “Hekimlerin Sorunlarına Duyarsız Kalamayız”

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Tabip Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Yard....

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Samsun Tabip Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Yard. Doç. Dr. Mithat Günaydın ve yönetimiyle biraya gelen Kılıç, doktorluk mesleğinin meşakatli bir görev olduğunun altını çizerek, hekimlerin sorunlarına duyarsız kalamayacaklarını söyledi.

AK Parti Samsun Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Uzunlar ve AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Gençtürk’ün de katıldığı ziyarette Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın olumlu etkileri, vatandaşlara yansıyan hakların çerçevesi ve geliştirilmesi, hekimlik mesleğinin sorunları gibi konular ele alınarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından değerlendirmede bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, doktorluk mesleğinin meşakatli bir görev olduğuna dikkat çekti. Kılıç, “Doktorluk bir yaşam tarzıdır. Bu zor görevi yerine getiren tüm hekimlerimizin yaşadığı sorunlara da duyarsız kalınamayız. Hükümetimizce uygulanan sağlık politikalarında olumlu sonuçlar alındı. Temelden problemli geliştirilen ve zeminde ciddi problemli uygulamalarla ele aldığımız sağlık sektöründe hükümetimiz döneminde ciddi yol katetti. Sağlıkta vatandaşın ve aynı doğrultuda sağlık çalışanlarının mağduriyetlerini giderilecek şekilde adımlar atıldı.” Şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: