AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Üyeleri Şahinbey'i Gezdi

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımları yerinde...

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları üyeleri, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve yatırımları yerinde gördü. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, üyelere yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmalarını gezen kadın kolları, Şıh Cami meydan çalışması, el sanatları ile yaşayan tarihi Gümrük Hanı, Bostancı Kültür Evi, Serinevler 300 konutu, Yeşilvadi 702 konutu, kentsel dönüşüm çalışmaları, Akkent Spor Köyü, Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Deniz Semt Pazarı, Hanımlar Yüzme Havuzu, Spor ve Kültür Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisi, Güneykent Kompleksi ve piknik alanını gezdi.

Reklam
Reklam

Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, amaçlarının vatandaşları çarpık yapılaştırmadan kurtarıp, yolları ve yeşil alanları olan düzenli güzel evlerde yaşatmak olduğunu kaydetti.

AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ise başkanın çok güzel hizmetlere imza attığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: