Ak Parti Selçuk Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı, genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşan yerel seçim sürecinde her...

AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı, genişletilmiş Danışma Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşan yerel seçim sürecinde her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıyı bu ay genişletilmiş olarak gerçekleştiren Ak Parti Selçuk İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerde yapılması gereken çalışmaları toplantının basına kapalı olan bölümünde tartıştı.

Toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar; Selçuk’ta değişim müjdecisi olacağına inandığı bir topluluk gördüğünü söyledi. Konuşmasında Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür’ü de eleştiren Çakar, “Selçuk, yaptığı hizmetlerle öne çıkan bir ilçe değil, Belediye Başkanının kavgalarıyla öne çıkan bir ilçe olmuş” dedi.

Reklam
Reklam

Selçuk İMKB Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde akşam yemeğinin hemen ardından düzenlenen genişletilmiş danışma kurulu toplantısına Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar, AK Parti Bölge Başkanı Hüseyin Uzun, İl yönetim Kurulu üyesi Osman Başterzi, İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, belediye meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Yemekli genişletilmiş danışma kurulu toplantısında konuşan Kenan Çakar, Çanakkale şehitlerini andı. Çanakkale’nin yazılan bir deatan olduğunu, ama aynı zamanda da bir milletin tarif edildiği yer olduğunu vurgulayan Çakar; “Türkiye’nin her köşesinden gelen bu zaferin askerleri halay çekerek deliloy’u zeybek ile misket ile kardeş yaparak bu zaferler kazanıldı. Bu ülkede doğulu-batılı, Kuzeyli-Güneyli, Alevi-Sünni ayrımı yapmadan tek vatan olma yolunda ilerledik. Önümüze çıkan tüm engellere rağmen dünyanın 10 ülkesi olmayı başaracağız. Son 10 yılda delikli paraya muhtaç olmuş bu ülkeyi 2001 krizinden kurtarmış bir siyasi iradeye sahibiz. 10 yıl önce İMF’den borç alan bir ülkeyken, bu gün ona borç verebilecek bir ülke olduk. Bu başarıyı 10 yılda 25 yaş ihtiyarlayan Başbakanımız sayesinde yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

İzmir ve ilçelerinde yerel yönetimleri sıkı takip ettiklerini, Selçuk ilçesinin de yıllık bütçelerini incelediğini belirten Çakar, belediyenin 2011 yılı bütçesinin gereksiz yerlere harcanmış olduğunu, çarçur edilmiş olduğunu söyledi. Selçuk ilçesinin üç dönemdir yapılan hizmetlerle ön plana çıkamadığını dile getiren Çakar, “Selçuk, yaptığı hizmetlerle öne çıkan bir ilçe değil, Belediye Başkanının kavgalarıyla öne çıkan bir ilçe olmuştur” diye konuştu.

KAVGALI EVE KIZ BİLE VERMEZLER!

Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür’ün geçtiğimiz günlerde Vergi Dairesi denetçileri ile yaşadığı gerginliği örnek vererek, bürokratlarla sürekli kavgalı olduğunu öne sürerek eleştiren Çakar, şöyle devam etti: “Sayın Başkan, önce İzmir Büyükşehir belediye başkanı ile mahkemelere kadar götürmüştür kavgasını. İlçenin Çarşamba günleri kurulan halk pazarında vatandaş ile kavga etmiş, yine ADD parkında vatandaşlarla, kaymakamlarla, belediye meclis üyeleri ile parti başkanları ile kavga etmiştir. Kavgalı eve kız bile vermezler. Sürekli şeffaflıktan bahseden sayın başkan, görevini yapan vergi denetimcisini bile hazmedemiyor. Olay sonrası meclis toplantısında ‘boğazını sıktım, Tır’a dayadım’ diyerek övünebiliyor. Bu ve bunun gibiler duvar yerine suya yazı yazıyorlar. Bu nedenle ülkesi için çalışanlara, bu memleketin gerçek sevdalılarına oy veriniz. Sakın bu ilçeyi suya yazı yazanlara bırakmayın. Biz istiyoruz ki, Türkiye koşarken Selçuk geri kalmasın.”

Reklam
Reklam

Yapılan genişletilmiş toplantı, basına kapalı olan ikinci bölümü ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz