Ak Parti Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığına Akan Atandı

AK Parti Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Akan atandı. Akan'a mazbatasını AK Parti Seyhan İlçe...

AK Parti Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Akan atandı. Akan'a mazbatasını AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk verdi.

AK Parti Seyhan Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Akan'ın atanmasının sevindirici olduğunu belirten AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Akan'ın başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Kendilerine Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk'u örnek aldıklarını söyleyen Ahmet Akan, "Bize inanan ve güvenenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağız. Yönetimimizi oluşturmak için bize süre verildi. Seyhan'da siyaset yapmak isteyen ve zamanı olan herkesi gençlik kolları yönetimine girmek için müracaatlarını bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Akan, AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kollarına yapılacak müracaatlarının ardından yönetimini oluşturacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: