AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: "Seyhan İlçe Teşkilatı Olarak Çalışmalarımızdan Heyecan Duyuyor Ve Keyif Alıyoruz"

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, teşkilat olarak çalışmalardan heyecan duyduklarını belirtti.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, teşkilat olarak çalışmalardan heyecan duyduklarını belirtti.

Pamuk, yazılı açıklamasında, seçimler için teşkilatlanma ve diğer hazırlıkları tamamladıklarını kaydederek, "Bugünden sonraki çalışma stratejimiz, 15 bin 30 kişiden oluşan görevli ve yönetici arkadaşlarımızla fiilen halkla daha çok beraber olmak üzerine olacaktır" ifadesini kullandı.

AK Parti teşkilatlarında esas olanın fiili durum olduğunu belirten Pamuk şunları kaydetti:

"AK Parti evrak üzerinde, günü birlik çalışan ve fikir ortaya koyan bir parti değildir. Her çalışma diğer çalışmayı ve öncekini tamamlayıcı niteliktedir. Başbakan'ımız halkı ikna etmiş ve gönlünü almıştır, biz sadece onun selamını götürerek ziyaret ediyoruz. Seyhan İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımızdan heyecan ve keyif alıyoruz. Bir kitle partisinde teşkilatçılığın bu kadar keyifli olduğu istisna bir siyasi dönemi yaşıyoruz. Çünkü siyasi iklimin bu kadar ılıman olduğu ve Başbakanımızın bu kadar yüksek kabul gördüğü dönemin teşkilat görevlileri olarak da avantajlarımız var."

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: