AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Pamuk: "Vizyonumuz Tüm Belediyeleri Kazanmak, Stratejimiz Insanların Gönlünü Almaktır"

AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, vizyonlarının tüm belediyeleri kazanmak, stratejilerinin ise insanların gönlünü almak olduğunu belirtti.

AK Parti Seyhan ilçe Başkanı Kasım Pamuk, vizyonlarının tüm belediyeleri kazanmak, stratejilerinin ise insanların gönlünü almak olduğunu belirtti.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Pamuk, Seyhan ilçesinde oluşturulan 14 bölge yöneticisi ile yaptığı değerlendirme toplantısında, vizyonu belirlenmeyen hiçbir teşkilatın başarılı olamayacağını bildirdi.

Pamuk, belirledikleri vizyonun gerçekleşmesinin kadronun aidiyet duygusuna bağlı olduğunu kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

Reklam
Reklam

"AK Parti'nin başarısı tesadüf değil, her seçimde sağlaması yapılan ve yenilenebilen bir başarıdır. Çünkü seçimlerde partimize oy veren insanları mutlaka ziyaret ediyoruz ve yalnız bırakmıyoruz. Her kademede görev yapan teşkilat mensuplarımız eğitiliyor. Çalışmalarımızı yıllık, aylık, haftalık ve günlük programlarla yürütmekteyiz. Faaliyetlerimizi, gayemize ulaşmak için belirlediğimiz gündem çerçevesinde yürütüyoruz. Başkalarının oyunlarına gelmeden ve işlerine karışmadan kendi işimize bakıyoruz. Vizyonumuz tüm belediyeleri kazanmak, stratejimiz insanların gönlünü almaktır. Parti üyelerimizin, kendi bölgesinde ve kendi tarzında hizmet etmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz."

Muhabir: İbrahim Erikan / Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: