Ak Parti Seyhan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiklerini söyledi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiklerini söyledi.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 49. Danışma Meclisi Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Burada konuşan Pamuk, AK Parti Seyhan İlçe'nin mahalle mahalle, sokak sokak hatta apartman apartman da teşkilatlandığını belirterek, "Teşkilatlanmamızı gece gündüz çalışarak sürdürüyoruz. Bu teşkilatlanmanın sonrasındaki çalışmalar ile mutlak surette büyükşehiri alacağız ve AK Belediyeciliğin en güzel örneklerini Büyükşehirden başlayarak ilçe belediyelerimizin koordineli çalışmaları ile sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı da, yapılan hizmetlerin çok iyi anlatılması gerektiğini belirterek, halkın nankör olmadığını kendisine hizmet edene teşekkürü sandıkta ettiğini söyledi. Yağcı, "Eksiklerimiz ve sıkıntılarımız mutlaka vardır. Ama bunu aramızda gidermeliyiz. Halka hizmeti kendimize ilke edinmeliyiz. Seyhan ilçe yönetimini ve başkanını kutluyorum. Çok iyi çalışıyorlar. Asıl işlerini aksatarak, partinin işlerine koşturuyorlar. Örnek alınacak teşkilatlarımız arasına girdiler. Ben onlara çok ama çok teşekkür ediyorum. İl kongremize de az bir süre kaldı, herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise konuşmasında 150 bin ton asfalt dökeceklerinin müjdesini vererek, "Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümünü Seyhan'da gerçekleştireceğiz. Bu anlamda da 5 Mayıs'ın Başbakanımız Adana'ya kongremize katılmaya gelmesi dolayısıyla önemli. 7 Mayıs ise kentsel dönüşümün ihale günü olması nedeniyle önemli. Yani Adana tarihi günlerini yaşıyor. Halka en iyi hizmeti yapabilmek için çok çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz