Ak Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanlığı'na Fatma Erdoğan Getirildi

AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanlığı'na Fatma Erdoğan getirildi.

AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanlığı'na Fatma Erdoğan getirildi.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Erdoğan, Ankara'dan dönerek yönetimi oluşturmak için çalışmalarına başladı. İlk olarak Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk'u ziyaret eden Erdoğan, çalışma programı hakkında bilgiler verdi.

İlçe Başkanı Kasım Pamuk yaptığı açıklamada, genel merkez tarafından gençlik kollarının ardından kadın kollarına da atama yapılmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, "Fatma Erdoğan partimizin birçok kademesinde görev almıştır. Bu görevi de en iyi şekilde yapacağına inancım tamdır. Şimdiden kendine ve oluşturacakları yönetime başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Büyük bir sorumluluk aldığını belirten Erdoğan ise ilk işinin yönetim kurulunu oluşturmak olduğunu söyledi. Erdoğan, "Seyhanlı kadınlarla siyaset yapmak istiyoruz. Zamanı olan ve siyaset yapmak isteyen tüm hanım kardeşlerimin müracaatlarını alarak değerlendirdikten sonra yönetimimizi açıklayacağız." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: