Ak Parti Seyhan’da İddialı

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da sorumluluklarının...

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da sorumluluklarının daha fazla olduğunu söyledi. Pamuk, muhalefet partilerine de; “İstedikleri platformda siyasi rekabete biz de varız” mesajı verdi.

Esnafın sorunlarını dinlemek ve partiye yeni üyeler kazandırmak amacıyla ziyaretlerine devam eden Kasım Pamuk, Meydan Mahallesi ve Mısır Çarşısı esnaflarını ziyaret etti. Burada konuşan Pamuk, Adana’nın sıcak yaz aylarında çalışmalarının yorucu olduğunu ancak insanların meşru zemine dayalı taleplerini, olanaklar dahilinde çözebilmenin yaşanılan zorlukları tatlı bir yorgunluğa dönüştürdüğünü dile getirdi.

Reklam
Reklam

Pamuk, “Biz insan merkezli düşünen bir siyasi partiyiz. Bu nedenle insanımızla birebir iletişim içerisinde olmayı önemsiyoruz. Düzenli olarak mahallelerde esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyor ve mahalle sakinlerinin de evlerine misafir oluyoruz. Çalışmalarımız sırasında tespit ettiğimiz ihtiyacı veya sorunları olanların problemlerini elimizden geldiğince gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Adana’nın en büyük ilçesi konumunda olan Seyhan’da görev ve sorumluluklarının daha fazla olduğunu kaydeden Pamuk, “Seyhan ilçemiz Adana'nın en büyük ilçesidir. Bu yüzden sorumluluğumuz bir kat daha fazla, bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza başladık devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

Muhalefet partilerine de açık ve net mesajlar veren Pamuk, “Muhalefet partilerinin istedikleri platformda rekabete bizler varız. Partimizin iktidarda olmasına rağmen her günümüzü yarın seçim olacakmış gibi değerlendiriyoruz. AK Parti Seyhan İlçe Teşkilatı, mahallelerde en ücra köşelere kadar gidiyor. Bütün yerleşim birimlerinde sandık kurullarına varana kadar teşkilatlanıyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ustalığına layık olmak idrakiyle Ak Parti Seyhan İlçe çalışıyor.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz