AK Parti Siirt Milletvekili Ören'den Fıstık Tanıtımına Katkı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Parti Grup Başkanlığı, milletvekilleri ve personeline hazırlattığı Siirt

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AK Parti Grup Başkanlığı, milletvekilleri ve personeline hazırlattığı Siirt fıstıklarını dağıttığını bildirdi.

Ören, yaptığı yazılı açıklamada, Siirt fıstığına yönelik gerçekleştirdiği bu tanıtım sayesinde mecliste Siirt fıstığının konuşulduğunu kaydederek, fıstıkların tat ve kalite bakımından herkesin ilgi odağı olduğunu belirtti.

Siirt'te yetişen tüm ürünleri tanıtmak için elinden geleni yaptığına dikkati çeken Ören, açıklamasında, Pervari balı, Zivzik narı, bıttım, tiftik battaniyesi gibi Siirt'e has ürünlerin ülke ve yurt dışında tanıtımı için çabalarının sürdüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Zekeriye Güneş / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: