Ak Parti Şırnak İl Binası Törenle Açıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanlığı binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı....

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Başkanlığı binası düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Açılışa Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de gelmesi planlanırken, bakanların programları hava muhaletefe dolayısıyla iptal edildi.

Şırnak'ta hizmete giren Ak Parti İl Başkanlığı yeni binası açılış töreninde bir açıklama yapan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihan Birlik, hırsızlık yapanların, PKK'ya katılanların, taş, molotof atanların genç olduğunu ve bütün gençlere sahip çıkmayı amaçladıklarını söyledi. Birlik, "Bunların hepsi bizim gençlerimiz. Biz bunlara sahip çıkarak kazanacağız. Mahallere, sokaklara ve köylere gidip gençlerin fikirlerini alacağız, yapacağımız projeler hakkında vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. Mahallere gideceğiz, sokaklara gideceğiz, köylere gideceğiz gençlik olarak gençliğin her yerde, tüm bölgede, her noktada varoluşunu sağlayacağız. Şırnak'ta 'Gençlik ne istiyor' isimli bir proje başlattık. Allah nasip ederse bütün gençlerimizin fikirlerine başvuracağız. Bu proje kapsamında herkesi dinleyip ortak fikri bulacağız. Bölgemize gençliğin sıkıntısını inşallah bu şekilde belirleyeceğiz ve bunları teker teker çözeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: