AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru: "İnşallah yeni dönem öncekidönemden çok daha iyi olacak. Çok daha fazla çalışacağız"

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "İnşallah yeni dönem önceki dönemden çok daha iyi olacak. Çok daha fazla çalışacağız"

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "İnşallah yeni dönem önceki dönemden çok daha iyi olacak. Çok daha fazla çalışacağız" dedi.

Kuru, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Nisan'da gerçekleşen 4. olağan kongrenin ardından yeni bir sürece başladıklarını belirtti.

Bundan sonra performanslarının artarak devam edeceğini ifade eden Kuru, "Yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz. 3 yıldır partimiz adına elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyduk, partimizi Sivas'ta en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Her yeni gün bir önceki günden daha iyi olmak zorunda. Daha fazla çalışmak zorundayız. Yeni döneme yeni ekibimizle birlikte inşallah hazırlık yapıyor, hazırlanıyoruz. Yönetimimiz partimizi yerel seçimlerin arkasından Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere hazırlayacak bir yönetimdir. İnşallah yeni dönem önceki dönemden çok daha iyi olacak. Çok daha fazla çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Bir basın mensubunun yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday olup olmayacağını sorması üzerine Kuru, şunları kaydetti:

"Geride kalan bir 3 yılımız var. Bu üç yılda gerçekten başarılı çalışmalar yapıldı. Önümüzde tekrar 3 yıl il başkanlığı yapmak üzere görev almış bulunuyoruz. Biz 3 yıllığına görev aldık. Gelecekle ilgili bütün hesabımız daha iyi bir Sivas nasıl oluşturulur, Sivas'ı bulunduğu noktadan daha ileriye nasıl götürürüz, bizim tek derdimiz tek düşüncemiz bu. Şahsımla ilgili olarak biz tekrar 3 yıllığına görev aldık herhangi bir yere özellikle talip değiliz. Daha öncesinde milletvekilliği sürecinde de bunu ifade etmiştim. Genel merkezimiz, Başbakanımız bizimle ilgili ne takdirde bulunurlarsa biz sadece o görevleri yapmaya talibiz. Onun ötesinde kendimiz belediye başkanlığı ya da farklı düşüncelere sahip değiliz. Bizim için asıl olan Sivas'a hizmet."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: