AK Parti Sivas İl Başkanı Kuru: "Ramazanpaylaşımdır, Dayanışmadır, Yardımlaşmadır"

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Ramazan paylaşımdır, dayanışmadır, yardımlaşmadır" dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru, "Ramazan paylaşımdır, dayanışmadır, yardımlaşmadır" dedi.

Kuru, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ramazan ayının bereketiyle geldiğini, bu bereketten sadece sofraların değil, insana dair her şeyin fazlasıyla nasiplendiğini belirtti. Kuru, şunları kaydetti:

"Bilhassa bu ay fazlalıklarımızı fark ettiğimiz ama en çok da eksikliklerimizi gözden geçirdiğimiz, yoksulların ve çaresizlerin halinden anlama şuuru kazandığımız nimetlerin kadrini idrak ettiğimiz ruhani bir gelişim mevsimidir. Ramazan bir paylaşımdır, dayanışmadır, yardımlaşmadır. Tüm İslam aleminin birbirine kenetlendiği, bütünleştiği bir huzur iklimidir ramazan ayı. Merhametin doruğa ulaştığı bu ayda sofralarımızı fakirlerle, gönüllerimizi ihtiyaç sahipleriyle zenginleştirelim. Bu duygularla ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederim."

Reklam
Reklam

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: