Ak Parti Sivas İl Gençlik Kolları Kitap Bağışında Bulundu

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları'na üye bir grup genç, 650 kitap ile Kuran-ı Kerim...

AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları'na üye bir grup genç, 650 kitap ile Kuran-ı Kerim ve Siyer-i Nebi'yi okul kütüphanesine bağışladı.

Depo olarak kullanılan odayı okul yöneticilerinin gayretleriyle kütüphaneye çevrildiğini öğrenen AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve yöneticileri, 27 Haziran İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek beraberlerindeki kitapları okul kütüphanesine hediye etti. Her ay düzenli olarak okulların kütüphanelerine kitap hediye ettiklerini söyleyen AK Parti Sivas İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, "Bu ay da 27 Haziran İlköğretim Okulu'na kitap getirdik. Getirdiğimiz bu kitapların geleceğimiz olan gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlamasını temenni ediyorum. Okul hocalarımızı, müdürümüzü tebrik ediyorum. Olmayan bir kütüphaneyi, olmayan bir mekanı kütüphaneye çevirmişler. Biz de elimizden geldiği kadarıyla bu okulumuza da yardım etmeye çalıştık. Bir adet Kuran-ı Kerim, bir adet Siyer-i Nebi ve 650 kitabı kütüphanemize hediye ettik." dedi. 27 Haziran İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Murat Dabak ise AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve İl Gençlik Kolları üyelerine teşekkür ederek, gençlik kolları üyelerinin yaptığı davranışın sivil toplum kuruluşlarına ve diğer parti teşkilatlarına da örnek olması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Toraman ve gençlik kolları yöneticileri, okul müdürü ve öğretmenleriyle görüşerek okul hakkında bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: