AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin:

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "Türkiye coğrafyasında yaşayan tüm insanlar kardeştir" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "Türkiye coğrafyasında yaşayan tüm insanlar kardeştir" dedi.

Bilgin, partisinin Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'nca Lüleburgaz İş Adamları Derneği konferans salonunda düzenlenen eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, Çözüm Süreci çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Bazı partilerin hiç bir somut öneri ortaya koymadan sadece eleştiride bulunduğunu belirten Bilgin, Türkiye'de akan kanun durmasını istediklerini ifade etti.

Türkiye'de kardeş kavgalarının bitmesi gerektiğini belirten Bilgin, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çözüm süreci ile Türkiye'nin kanayan yarası çözülerek, Türkiye sadece bölgesinde değil dünyada da lider ülke olacaktır. Türkiye coğrafyasında yaşayan tüm insanlar kardeştir. Türkiye olması gereken, birlik ve beraberliğe koşar, adımlarla ilerleyecek. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olan 2023'te olması gereken yerde olacak. Millet ne diyorsa o yönde siyasetin yapılım diyoruz. Aziz milletimiz şundan emin olsun ki, milletin razı olmayacağı hiç bir hizmetin arkasında AK Parti kadrolarının imzası olmayacaktır."

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz da, AK Parti'nin Kırklareli'de oy potansiyelinin her geçen yükseldiğini kaydetti.

Muhabir: Özgün Tiran/Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: