AK Parti Sivas Milletvekili Bilgin: "Eleştiriden Korkan, Eleştiriden Kaçan Veeleştiri Istemeyen Bir Parti Değiliz"

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, eleştiriden korkan, kaçan ve eleştiri istemeyen bir parti olmadıklarını belirtti.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, eleştiriden korkan, kaçan ve eleştiri istemeyen bir parti olmadıklarını belirtti.

Bilgin, Şarkışla İlçe Teşkilatı'nın parti binasında düzenlediği kahvaltıya katıldı. Partililere ilçede yapılan faaliyetleri ve yapılacak icraatları anlatan Bilgin, ODTÜ'de yaşanan olaylara değindi.

Bilgin, "Türkiye ilk defa kendi uydusunu gönderiyor ve bunun için bir program var. Biz eleştiriden korkan, eleştiriden kaçan ve eleştiri istemeyen bir parti değiliz. Mutlaka eleştiri olacak. Sivil toplum örgütleri, öğrenci dernekleri, öğrenciler beğenmediklerinde tepkilerini ortaya koyacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ancak bu tepkiyi ortaya koymanın yolunun taşla, sopayla ve Molotof kokteyliyle üniversiteyi savaş alanına çevirmek şeklinde olmaması gerektiğini dile getiren Bilgin, öğrencilerin davranışın yanlış olduğunu söyledi. Bilgin, "Mutlaka öğrenci beğenmediği noktayı demokratik hakkını kullanarak ortaya koyabilir" dedi.

Bilgin, daha sonra çarşı esnafını gezdi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: