Ak Parti Siyaset Akademisi Kursiyerleri Sınavda Ter Döktü

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi Koordinatörlüğü'nce düzenlenen '15. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye...

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi Koordinatörlüğü'nce düzenlenen '15. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler Programı'nın sınavı Eskişehir'de yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleştirilen sınav öncesi AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ile AK Parti Siyaset Eskişehir İl Koordinatörü Neşe Karademir, uzun soluklu bir eğitimin ardından sınava katılan kursiyerlere başarılar dilediler.

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı ve İl AR-GE Çiğdem Dedeoğlu, Ankara'dan Aydın Tufan, Abdullah Gündoğdu ve Mehmet Özkan tarafından getirilen sınav soru kitapçıklarının dağıtımının ardından il yöneticilerinin gözetmenliğinde sınav başladı. Katılımcılara 3 ayrı soru kitapçığında toplam 50 soru soruldu. Soruların 25'ini doğru yapanlar sertifika almaya hak kazanacak.

Reklam
Reklam

Toplumun çeşitli kesimlerinden, değişik yaş ve eğitim gruplarından vatandaşların katıldığı siyaset, kişisel gelişim, deneyim paylaşımı gibi derslerin verildiği Siyaset Akademisi eğitimleri vatandaşlardan gelen yoğun talepler nedeni ile yıllardır devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: