Ak Parti 'siyaset Akademisi Kursu'nun Birinci Mehmet Ali Yerem Oldu

Kütahya'da, AK Parti tarafından düzenlenen ve 8 hafta süren 'Siyaset Akademisi Kursu'nda dereceye girenlerin ödülleri,...

Kütahya'da, AK Parti tarafından düzenlenen ve 8 hafta süren 'Siyaset Akademisi Kursu'nda dereceye girenlerin ödülleri, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen bir törenle takdim edildi.

Siyaset akademisi kurusunu birinci olarak bitiren AK Parti Emet İlçe Başkanı Mehmet Ali Yerem’e ödülünü Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdan verdi.

8 hafta süren kursta, kursiyerler, genel siyaset, iç ve dış ekonomi, dış siyaset, kişisel gelişim, konuşma teknikleri ve etkili iletişim gibi günlük hayatta ve siyasette gerekli olan eğitici konularda eğitim almıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: