AK Parti Siyaset Akademisi Sona Erdi

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, Siyaset Akademisi'nin 8 haftalık eğitim

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, Siyaset Akademisi'nin 8 haftalık eğitim programı sona erdi.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen Siyaset Akademisi 8. hafta eğitiminde, kariyer uzmanı Abdulkadir Özbek tarafından 'Hafızanı güçlendir' adlı eğitim verildi.

Bilgiyi hafızada tutma teknikleri, isimleri hafızaya almanın önemi, beyinin bölümleri ve işlevleri gibi konularda katılımcıları bilgilendiren Özbek, katılımcılardan tek tek alınıp arkasında bulunan panoya yazılan 20 değişik atasözünü sırasıyla okudu.

Reklam
Reklam

Özbek, "Bu hafızaya herkes sahip olabilir önemli olan beynimizin gelişiminde yararlı olabilecek besinleri tüketmek, kitap okumak, sıra dışı hayaller kurmak, bir sanat dalıyla uğraşmak hafızamızı güçlendirecektir. Güçlü hafızaya sahip olan insanların, konuşma, iletişim, öğrenme, motivasyon, konsantrasyon gibi konularda özel yetenekler kazandığını unutmamak gerekir" dedi.

Eğitimin ikinci bölümünde ise Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, katılımcılarla deneyimlerini ve icraatlarını paylaştı.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: