Ak Parti Siyaset Akademisinde İnternet Ve Sosyal Medya Anlatıldı

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisinin dün akşamki konuğu Sosyal Medya...

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen Siyaset Akademisinin dün akşamki konuğu Sosyal Medya Uzmanı Ömer Enis Şen oldu. Şen İnternetin ve sosyal medyanın hayatımızdaki yerini ve internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak önemli püf noktalarını anlattı.

Hayatımızda internetin her geçen gün daha fazla yer aldığının altını çizen Şen, “Akıllı telefonların kullanıcı sayısının artması ile birlikte Facebook, Twitter ve Foursquare gibi paylaşım sitelerini kullanan milyonlarca kişi sayesinde Türkiye’nin neresinde olursanız olun bir olay olduğunda medyadan ya da televizyondan önce sosyal medya aracılığı ile anında öğrenebiliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Düzce’nin internet üzerindeki arama yoğunluğu hakkında da bilgiler veren Şen, Google Trends verilerine göre Düzce kelimesini arayanların en çok Düzce Üniversitesi’ni arama motorunda aradığını söyledi.

İletişim teknolojilerinin sürekli gelişmesi ile İnternet medyasının da yeni medya düzenine ayak uydurmaya başladığını ifade eden Şen, “Gelecek yıllarda neredeyse her şeyimizi internet üzerinden halledeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz