Ak Parti Sokak İftarları Sürüyor

AK Parti İzmir İl ve İlçe Başkanlıkları yönetici ve üyeleri ile İzmir vekilleri, her...

AK Parti İzmir İl ve İlçe Başkanlıkları yönetici ve üyeleri ile İzmir vekilleri, her gün bir mahalle, semt ya da evde sofralara oturup iftar açıyor ve dert dinliyor. İzmir vekillerinden Hamza Dağ, önceki gün Bornova Mevlana Mahallesi'nde katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlarla orucunu açıp, sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Dağ, Bornova ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar sonrasında Yeşil İklim Vakfı ile Kütahyalılar, Balıkesirliler ve Kulalılar derneklerini de ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının sağlıklı işlediği toplumlarda sorunların daha hızlı çözülebildiğini belirten Dağ, "Sivil toplum kuruluşlarının sağlıklı işlediği toplumlarda bireyin kendini yalnız hissetmeden, sesini duyurması, hakkını araması daha kolay ve alacağı sonuç daha başarılıdır. Sivil toplum kuruluşları, toplumun kaynaşmasında, sağlıklı iletişim kurmasında, ortak kültür, ortak değer oluşturmasında çok önemli ve ihmal edilemeyecek önemde görev üstlenirler. Bu manada programlarımda sivil toplum kuruluşlarını özellikle ziyaret etmeye, sivil toplumun bayraktarlarıyla fikir paylaşımında bulunmaya çaba gösteriyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının ilk 20 gününde 30 ayrı yerde sokak iftarı düzenlediklerini, 120 eve konuk olarak gönül sofrasında hane halklarıyla buluştuklarını belirten AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan da, "AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı’na durmak yok. Ramazan ayı mesaisini en yoğun şekilde icra eden teşkilatımız gece gündüz demeden halkımızı, esnaflarımızı ve sanatkârlarımızı ziyaret ederek sorunlarını, mutluluklarını vatandaşımızın gönül sofralarında paylaşıyor. Ramazan programlarımız bayramın ilk gününe kadar devam edecek" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: