AK Parti Söke Ilçe Binasının Kapısı Kilitlendi

AK Parti Genel Merkezi tarafından Söke ilçe yönetiminde görev değişimi kararı alındı. Namık Yıldırım ve...

AK Parti Genel Merkezi tarafından Söke ilçe yönetiminde görev değişimi kararı alındı. Namık Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin görevleri, geçtiğimiz haftasonu sona erdi. AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Söke İlçe Koordinatörü Niyazi Aykut, genel merkez kararını yazılı olarak tebliğ ederek, evrakları ve parti binasının anahtarını teslim aldı.

AK Parti Söke İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, görev değişiminin AK Parti Genel Merkezi'nin takdiri olduğunu belirterek, yöneticilik görevini devrettiklerini söyledi. Niyazi Aykut, basın mensuplarına açıklama yapılmayacağını, İl Başkanı Sadık Atay'ın önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısı ile bilgi vereceğini ifade etti. Niyazi Aykut, AK Parti ilçe binasını kilitleyerek, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Söke'den ayrıldı.

Reklam
Reklam

AK Parti'de 2010 yılı haziran ayında atama ile göreve gelen Namık Yıldırım, 22 Ocak 2012 günü yapılan kongrede 30 kişilik yönetim kurulu listesi ile birlikte İlçe Başkanı seçilmişti. Kenan Özcan, Ahmet Küçükaydın, Mehmet Uyguntüzel, Kemal Özbek, Tanju Karaçancı, Murat Candal, Ali Güzelyağdöken ve Namık Yıldırım atama ve kongrelerde yapılan seçimlerle ilçe başkanı olarak görev yaptılar. Söke AK Parti'de atama ile göreve gelecek yeni yönetimin ve 10. ilçe başkanının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: