Ak Parti Sosyal İşler Komisyonu Erciyes Feneri'ni Ziyaret Etti

AK Parti Sosyal İşler Komisyonu üyeleri, Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret...

AK Parti Sosyal İşler Komisyonu üyeleri, Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarete, Sosyal İşler Komisyonu'nun yanı sıra, il yönetim kurulu üyeleri ile il kadın kolları üyeleri katıldı. Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Komisyonu tarafından karşılanan heyet, ilk olarak derneğin alış veriş marketini gezerken, Komisyon Başkanı Sevil Camuzcuoğlu'ndan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Sosyal İşler Komisyon Üyesi Münüre Büyüksimitçi, AK Parti Sosyal İşler Komisyonu olarak STK ve derneklerle ortak hareket etmeye çalıştıklarını belirterek, "Erciyes Feneri Kayseri’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma anlamında çok büyük bir yükü omuzluyor. Çalışmalarınızı beğeni ile takip ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Erciyes Feneri Kadın Komisyonu Başkanı Sevil Camuzcuoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şahsım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Erciyes Feneri Hak’tan, Halk’tan ve Kamu’dan aldığı destekle emin adımlarla büyümektedir. Derneğimizin sermayesi zekat, sadaka ve gönül rızası ile yapılan yardımlardır. Ölçüsüz verildiği için bizlerde ölçü koymadan para ile değil, puan usulü ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz. Her gün belirli mahalleler var. Onlar servislerle getirilerek alış veriş yapma imkanı sağlanır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: