AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Gencer:-"Sultandağı'nın Geleceği Için AK Parti İlçeteşkilatı Olarak Tüm Imkanları Seferber Ettik"

AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Abdullah Gencer, Sultandağı'nın geleceği için ilçe teşkilatı olarak tüm imkanları seferber ettiklerini bildirdi.

AK Parti Sultandağı İlçe Başkanı Abdullah Gencer, Sultandağı'nın geleceği için ilçe teşkilatı olarak tüm imkanları seferber ettiklerini bildirdi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2008 yılında yapılan yerel yönetim seçimlerini kaybettikleri halde Sultandağı'na hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Sultandağı Belediyesi'ne İl Özel İdaresi tarafından bir adet itfaiye aracı, Sağlık Bakanlığı tarafından bir adet ambulans ile tam donanımlı 25 yataklı Devlet Hastanesi yapıldığını ve altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 186 bin lira para aktarıldığını ancak bu yatırımların görülmek istenmediğini savundu.

Reklam
Reklam

Sultandağı'na yapılan hizmetlerde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun çok büyük katkıları olduğunu ifade eden Gencer, şöyle konuştu:

"Sayın Bakanımız, 7 Temmuz 2011 tarihinde Anıt Meydan'da düzenlenen mitingde Sultandağı Belediyesi'ne altyapı da kullanılmak üzere söz verdiği 186 bin lirayı ertesi gün belediyenin hesabına aktardı. Ayrıca tam donanımlı çöp aracını belediyemize hediye etti. Yine ilçe genelinin tamamına yakını meyvecilikle uğraştığı için Toprak Sulama Kooperatiflerine damlama sulama projeleri için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Isparta Bölge Müdürlüğü tarafından her türlü destek veriliyor. Sultandağı için parti gözetmeksizin herkese kapımız açık. Belediyemize ve diğer kurumlarımıza asla muhalefet etmiyoruz halkımızın hizmetindeyiz."

Muhabir: Sinan Kutlar / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: