AK Parti Suluova İlçe Başkanlığı'nda Bayramlaşma Töreni

 AK Parti Suluova İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir'in katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Suluova İlçe Başkanlığı'nda AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir'in katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Erdemir, parti binasındaki bayramlaşma töreninde, bayramların ülkenin birlik ve beraberliği için çok önemli olduğunu belirtti. Bayramlar sayesinde kardeşlik duygularının pekiştiğine dikkati çeken Erdemir, "Gerek toplum arasında, gerekse aile etrafımızda bayram vesilesiyle tekrar tekrar kucaklaşıyoruz, birliğimizi sağlamlaştırıyoruz. Bugüne kadar yapılan seçimlerde Amasya bölgesinde en büyük desteği Suluova ilçe halkı vererek AK Partiye çok önemli bayramlar yaşattı. Bunu yaşamamızdaki en büyük etken birlik, beraberliğimizin ve mayamızın sağlam oluşudur" dedi. Bayramlaşma programına Belediye Başkanı Mahmut Boz, Suluova AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz