AK Parti, Suriyeli Mülteciler Için Yardım Gecesi Düzenleyecek

AK Parti Samsun Gençlik Kolları, tarafından Türkiye'deki Suriyeli mültecilere yardım amaçlı ‘Suriye Yardım Gecesi’ organize...

AK Parti Samsun Gençlik Kolları, tarafından Türkiye'deki Suriyeli mültecilere yardım amaçlı ‘Suriye Yardım Gecesi’ organize etti. 2 Mayıs Perşembe Günü akşamı yapılacak gecede toplanacak ve bilet gelirleriyle alınacak yardımlar, mültecilere ulaştırılacak.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ın da destekleriyle Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek Suriye Yardım Gecesi’nde Ömer Karaoğlu ilahiler söyleyecek. Şair Serdar Tuncer de şiirleriyle geceye renk katacak.

Yardım gecesiyle ilgili açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Suriyeli vatandaşlarla kardeşliğin pekiştirilmesi için yardım elinin uzatılması gerektiğini belirtti. Göktepe, “Bir nebze olsun Suriyelilere yardım elini uzatmak istiyoruz. Başkanımız Fuat Bey'in de katkısıyla muhteşem bir program hazırladık. Suriyeli kardeşlerimiz için kardeşlik zamanı diye düşünen, 'kardeşliğimizi yardımlarımızla pekiştirelim' sözünü eksen alarak bir yola çıktık. Gecede hem Suriye'de yaşananlar gündeme getirilecek hem de yardım toplanacak. 7’den 70’e herkesi programa bekliyoruz.“ ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: