Ak Parti Talas İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye’nin en büyük sorununun terör olduğunu belirterek, “Bu meseleyi...

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Türkiye’nin en büyük sorununun terör olduğunu belirterek, “Bu meseleyi ortadan kaldırmak için gövdemizi taşın altına koyduk” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Talas İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Burada güncel ve siyasi konular hakkında açıklamalarda bulunan Tamer, Meclis’in yoğun bir biçimde çalışarak, ülkenin sorunlarına çözüm aradığını ifade etti. Türkiye’nin en büyük sorununun terör olduğunu, 30 yıl içinde binlerce insanın canına mal olan terörün ülke ekonomisine 400 milyar dolar kayıp yaşattığını anlatan Tamer, “Bu 400 milyar dolar başka alanlarda kullanılmış olsaydı, Türkiye’nin geldiği nokta çok ama çok farklı olurdu. Biz hükümet olarak bu meseleyi çözmek için büyük bir kararlılık gösterdik.Sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi kırmızı çizgilerimizden asla taviz vermeden, terörü çözmek için sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koyduk. İnşallah bunu nihayete erdirdiğimizi göreceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Talas İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na il teşkilatı yöneticileri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İlçe Başkanı Faruk Karakaya ve parti görevlileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz