AK Parti Tarsus İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, "Gecemizi gündüzümüze katarak halka hizmet için çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, "Gecemizi gündüzümüze katarak halka hizmet için çalışıyoruz" dedi.

Uzun, partisinin Tarsus ilçe Teşkilatı'nca Şehir Düğün Salonu'nda düzenlenen Danışma Toplantısı'nda, teşkilat mensuplarından, Tarsus ve Mersin'de üye sayısının arttırılmasını istedi.

Tarsus'ta kendisinin de yönetim kurulu üyesi olduğu dönemde 10 binin üzerinde üye olduğunu, ancak üye yenileme ve TC kimlik numarasıyla yeniden güncellenmesi gerektiğini belirten Uzun, "Önümüzdeki bir ay içinde en çok üye yapan arkadaşımıza bir ödül verelim. Salondakiler bir tam altın verilmesini istiyor, verelim. Üye seferberliğimize katkı verelim" dedi.

Reklam
Reklam

Danışma toplantısının, aile toplantısı olduğunu belirten Uzun, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakan bizlere TBMM'nin 3 günlük çalışma döneminden arta kalan 4 günü, seçim bölgelerimizde geçirmemizi, bu çalışmalara ailelerimizin de katılmasını istiyor. Biz de Meclis çalışmalarının dışındaki tüm çalışmalarımızı seçim bölgelerimizde il, ilçe, belde ve köylerimizde vatandaşlarla, parti teşkilatlarımızla geçiriyoruz. Eşimle birlikte her yere gidiyoruz. Onların sorunlarına çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yönetici arkadaşlarımızın da parti çalışmalarına aileleri, eşleri ve çocuklarıyla çalışmalarını istiyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak halka hizmet için çalışıyoruz"

İl Başkanı Mekin Merter Salt da, 2014 seçimlerine ciddi bir hazırlık yaptıklarını belirterek, il kongrelerini 16 Haziran'da Tevfik Sırrı Gür Stadında yapacaklarını, kongreye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını bildirdi.

Salt, üye yazımı konusunda daha hızlı hareket edilmesini isteyerek, Tarsus'un son 2 haftada bu konuda atağa kalktığını, önümüzdeki süreci üye yazımında seferberlik ilan ettiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

İlçe Başkanı Hakkı Meniz ise şöyle konuştu:

"Önümüzdeki yerel ve genel seçimlere çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Tarsus'ta 802 sandık var ve her sandıkta 9 AK Partili görev yapacak. Bu nedenle mahalle ve köy delegeleri, temsilcileri ve üyelerimize büyük görevler düşmektedir. Milletvekillerimiz, il, ilçe ve belde teşkilatlarımız ve üyelerimizle biz seçime hazırız."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz