AK Parti Tavşanlı 4. Olağan Kongresi'ne tek adayla giriyor

AK Parti Tavşanlı ilçe teşkilatı, 5 Şubat 2012 pazar günü yapılacak olan 4. Olağan Kongre'ye...

AK Parti Tavşanlı ilçe teşkilatı, 5 Şubat 2012 pazar günü yapılacak olan 4. Olağan Kongre'ye tek başkan adayıyla giriyor.
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana partinin ilçedeki yönetim kademelerinde görev aldığını ve halen partiyi temsilen Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığını kaydeden Mehmet Demir, arkadaşlarıyla birlikte teslim almaya hazır olduğunu belirtti. Kendilerine verilecek emaneti hakkı ve layıkıyla yapmaya çalışacaklarına değinen Demir, "Başbakanımızın ifadesiyle geride hoş bir seda bırakmak gayesi ve inancıyla yola çıkmaya karar verdik. Omuzlarımıza alacağımız yükün ağırlığı ne olursa olsun, halka hizmetin, Hakka hizmet etmek olacağının inancı bizim için en büyük manevi güç ve kuvvet olacaktır. Partililerimizin bizlere vereceği emanetin gereklerini hakkı ve layıkıyla başarmak ve gelecek yönetimlere başarıyla devretmek, en temel prensibimiz olacaktır." dedi.
Tavşanlı'da 1971 yılında doğan Mehmet Demir, ilk, orta ve lise öğrenimini bu ilçede tamamladıktan sonra 1991'de Ankara Üniversitesi Makine Meslek Yüksekokulu'nu, 1996'da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini tamamladı. Demir, 1997'den bu yana Tavşanlı'da ticaret ve taahhüt işleriyle uğraşıyor. Göreve geldiği 2008 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Nejat Tülek, kongrede aday olmayacağını daha önce açıklamıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz