AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Yüksel:

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel, "Gelecek yıl, iftarlarda 100 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz"

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Cüneyt Yüksel, "Gelecek yıl, iftarlarda 100 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Yüksel, bir restoranda düzenlenen basın toplantısında AK Parti İstanbul il teşkilatının komşu şehirlerde düzenlediği iftar programlarında yaklaşık 50 bin vatandaşa iftar verildiğini belirtti.

Marmara Ereğlisi'nde bugün verilecek iftar yemeğiyle iftar programlarına sona ereceğini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:

"AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile Tekirdağ ve ilçelerinde birçok program düzenlendi. Şehir merkezinde yaklaşık 6 bin, Yeniçiftlik'de 1500, Sultanköy'de 2 bin, Çerkezköy'de 1200, Çorlu'da 6 bin, Hayrabolu'da 3 bin ve Malkara'da 3 bin kişi olmak üzere Tekirdağ'da yaklaşık 25 bin kişiye ulaştık. Gelecek yıl, iftarlarda 100 bin kişiye ulaşmayı düşünüyoruz."

Reklam
Reklam

AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya sorumlusu Özkan Taşkıner de iftar programlarında vatandaşlardan aldıkları olumlu görüşlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, önümüzdeki yıllarda iftar programlarının daha geniş katılımlarla süreceğini kaydetti.

Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: