Ak Parti Telefon Anketi Yaptırıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi, 2014 yerel seçimleri öncesi aday belirleme anketlerine hazırlanıyor. Antalya'nın Gazipaşa İlçe...

Adalet ve Kalkınma Partisi, 2014 yerel seçimleri öncesi aday belirleme anketlerine hazırlanıyor. Antalya'nın Gazipaşa İlçe Teşkilatı da, telefonla anket çalışmasında üyelerine Gazipaşa Belediye Başkan adaylığında hangi ismi görmek istedikleri soracak.

Konu hakkında açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, “Adayımızı belirlemek için işi çok sıkı tutuyoruz. Aday belirleme noktasında bir hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle her kesimden insanın görüşünü alıyoruz. Son olarak parti tabanımıza adayımızın kim olmasını istediklerini soracağız. Bunu da telefon anketiyle yapacağız. Farklı zamanlarda farklı çalışmalarımız sürecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anketin ilçe teşkilatı üyeleriyle telefonla birebir görüşülerek yapılacağını söyleyen Akşit, kamuoyunda ismi konuşulan adayların yanı sıra farklı bir ismi isteyip istemediklerinin de parti tabanına sorulacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: