AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ata:-"Seçime Bugün Olacakmış Gibi Hazırız"

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, ilçe teşkilatı ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak seçime bugün olacakmış

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata, ilçe teşkilatı ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak seçime bugün olacakmış gibi hazır olduklarını bildirdi.

AK Parti Tepebaşı Kadın Kolları yönetimi ve kadın mahalle başkanları, parti il binasında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Ata, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Baycan ile birlikte Tepebaşı'na bağlı mahalle başkanlarına 2013 yılında yapılacak olan yerel seçim faaliyetleri ve bu faaliyetlerde gereken çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Ata, AK Parti Tepebaşı ilçe başkanlığı ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak seçime bugün olacakmış gibi hazır olduklarını belirterek, "Yerel seçimlerde adayımız kim olursa olsun, tüm teşkilat olarak arkasında birleşecek ve bölgemizde birinci parti olacağız" dedi.

Baycan da, Kadın Kolları olarak her zaman seçimlere hazır bir şekilde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini kaydetti.

Toplantıya, teşkilatı ziyarete gelen İstanbul Avcılar İlçe Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: